Τρεις ανανεώσεις… κι ένα ευχαριστήριο για Σαρακηνό

Νέες  ανανεώσεις για την ομάδα του Σαρακηνού που συνεχίζει να διατηρεί στους κόλπους του ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την περασμένη χρονιά,  προκειμένου να “στηθεί” πιο εύκολα η ομάδα της επόμενης περιόδου.

Έτσι, αρχικά ανακοινώθηκε η παραμονή του Ανέστη Μαστακούλη (10 συμμετοχές- 2 γκολ στο πρωτάθλημα / 2 συμμετοχές – 2 γκολ στο Κύπελλο), ενός ποδοσφαιριστή που ήταν από τους άτυχους παίκτες της περσινής χρονιάς, διότι αν και ξεκίνησε πάρα πολύ καλά με εξαιρετικές εμφανίσεις, στον αγώνα του πρώτου γύρου στον Μαγνησιακό τραυματίστηκε στους χιαστούς, με αποτέλεσμα να χάσει όλη την υπόλοιπη χρονιά. Πλέον ο ποδοσφαιριστής έχει επανέλθει σχεδόν πλήρως από τον τραυματισμό του και είναι ένας παίκτης στον οποίο ο Σαρακηνός πιστεύει πάρα πολύ.

Δεύτερη ανανέωση ο αδερφός του Ανέστη, Γιώργος Μαστακούλης (14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα), που αγωνίζεται ως δεξί κι αριστερό μπακ. Ο 18χρονος πήρε  κι αυτός πολλές συμμετοχές, δείχνοντας ότι μπορεί να βοηθήσει και στη νέα σεζόν την ομάδα.

Τρίτη επέκταση συνεργασίας ο Αποστόλης Θάνος (16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα), που αγωνίζεται ως χαφ έχοντας και αυτός γεμάτη χρόνια και όντας ένας παίκτης ο οποίος μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στο χώρο του κέντρου, με την άριστη τεχνική του κατάρτιση, αποτελώντας ένα αρκετά χρήσιμο εργαλείο για την ομάδα.

*Η διοίκηση του Σαρακηνού ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση εμπορίας οικοδομικών υλικών, χρωμάτων κι εργαλείων, των Αφων Πασχαλόπουλων, για την ευγενική προσφορά τους στην ομάδα.

Επιμέλεια στατιστικών: toxotisvolou.ucoz.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις