Greco Grill – Perfect 103.3 στον τελικό του Ανεπίσημου Κυπέλλου

Την Κυριακή (31/5) διεξήχθη η ημιτελική φάση του Ανεπίσημου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στο Olimpico Sport Club. Στο πρώτο παιχνίδι, το Σπιτάκι ηττήθηκε από το Perfect 103.3 με σκορ 2-1 σε ένα επεισοδιακό ημιτελικό, αφού το Σπιτάκι τελείωσε την αναμέτρηση, αγωνιζόμενο με 8 παίκτες. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το Perfect είχε πάρει προβάδισμα…

…δύο τερμάτων (2-0), ενώ ο Κωτούλας από το Σπιτάκι μείωσε σε 2-1. Στο δεύτερο ματς των ημιτελικών, το Greco Grill πέρασε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό της διοργάνωσης, κερδίζοντας με 3-2 το Glassco FC. Το γκολ του Τζανετόπουλου χάρισε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού την πρόκριση στο Greco Grill, ενώ πιο πριν για το Greco είχαν σκοράρει οι Γκόλιας και Μπαμίχας. Επίσης, τα δύο τέρματα για την ομάδα του Glassco FC πέτυχε, ο Οικονόμου.

Ο μεγάλος τελικός του Ανεπίσημου Κυπέλλου ανάμεσα στην ομάδα του Greco Grill και σε αυτή του Perfect, θα διεξαχθεί το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου (6/6, 18.00) στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Olimpico Sport Club. Στο ημίχρονο του τελικού, θα γίνει και η απονομή του Ανεπίσημου Πρωταθλήματος, ενώ μετά τη λήξη του, αυτή του Κυπέλλου. Στην απονομή του Πρωταθλήματος θα δοθούν από ένα κύπελλο και μετάλλια στις τρεις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα (Greco Grill, Caprice Παπαδοπούλου, Καραλής Γεωργικά Μηχανήματα), ενώ το ίδιο θα ισχύσει και σε αυτή του Κυπέλλου για τις δύο ομάδες του τελικού (Greco Grill, Perfect 103.3).

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις