Στις 27 Ιουνίου αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει αρχίσει και όλα δείχνουν πως σύντομα ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ θα γίνει το αφεντικό στο σύλλογο.

Σύμφωνα με τη Live Sport, η σύμβαση για την παράδοση του ελέγχου στην ΠΑΕ έχει προσδιοριστεί για τις 27 Ιουνίου. Εκτιμάται πως μέχρι τότε θα έχουν ολοκληρωθεί ο οικονομικός και νομικός έλεγχος και θα έχουν συνταχθεί τα απαραίτητα έγγραφα για την επισημοποίηση του deal.

Η μεταβίβαση των μετοχών θα ολοκληρωθεί αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, καθώς για τυπικούς λόγους θα πρέπει να ολοκληρωθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, μια διαδικασία που λήγει στις 7 Ιουλίου. Αρχικά ο Γιάννης Αλαφούζος θα εκχωρήσει στον Ταϊλανδό και τους συνεργάτες του το ποσοστό των μετοχών του για να παίρνουν εκείνοι τις αποφάσεις, ενώ στη συνέχεια θα πιστοποιηθεί μετά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου πώς διαμορφώνονται τα μετοχικά μερίδια.

Το τελευταίο στάδιο για την αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ περιλαμβάνει την έγκριση της συμφωνίας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις