“Νικάρα φέρε μας το Κύπελλο”

Πανέτοιμη για να αγωνιστεί στον τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών και να κατακτήσει το τρόπαιο είναι η Νίκη Βόλου. Οι κυανόλευκοι σκοπεύουν να καταθέσουν «ψυχή» ώστε να επιστρέψουν στη βάση τους με το Κύπελλο στις αποσκευές τους, ολοκληρώνοντας την αγωνιστική χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αντίπαλός της ο Ο.Φ. Ιεράπετρας με τη σέντρα του αγώνα να είναι για τις 17:30, στο δημοτικό γήπεδο του Κερατσινίου «Π. Σαλπέας»

Η βολιώτικη ομάδα αναμένεται να έχει τη συμπαράσταση εκατοντάδων οπαδών της που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα, μετατρέποντας το δημοτικό γήπεδο Κερατσινίου σε «Π. Μαγουλάς». “Νικάρα φέρε μας το Κύπελλο” είναι το σύνθημα που κυριαρχεί, τις τελευταίες μέρες, στις τάξεις των φίλων του βολιώτικου συλλόγου, οι οποίοι αναμένεται να δημιουργήσουν μία άκρως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα στην έδρα του τελικού.

Στον αγωνιστικό τομέα, το τεχνικό δίδυμο της Νίκης δεν αντιμετωπίζει μη προβλεπόμενες απουσίες, έχοντας τους παίκτες που απέκλεισαν  τον Μέγα Αλέξανδρο Ημαθίας και τον Νέο Αμφίλοχο, στη διάθεσή τους. Τζήμας, Θεολόγης, Τασιάς, Ζιώγας, Λάιος, Παπαδήμας, Κραγιόπουλος, Καρτσαμπάς Χρ., Κοντοές, Βέργος, Μέτσε, Καρτσαμπάς Αλ., Ντινιωτάκης, Ιορδανίδης, Τζάθας, Αναστασίου, Βουρδάκης, Σφονδυλιάς, Σιώμος και Ματθαίου, αποτελούν την 20μελή αποστολή της Νίκης που θα ταξιδέψει για την Αθήνα.

Τα εισιτήρια

Ενόψει του Τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος που θα διεξαχθεί στο Δημ. Γήπεδο Κερατσινίου « Π. ΣΑΛΠΕΑΣ» το Σαββάτο 9/6/2018 και ώρα 17.30. η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει για τα εξής:

Οι φίλαθλοι της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 2 – έξω από την οποία θα υπάρχει το ανάλογο εκδοτήριο εισιτηρίων.

Οι φίλαθλοι του Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 1, έξω από την οποία θα υπάρχει το ανάλογο εκδοτήριο.

Η είσοδος για τα δημοσιογραφικά και των επισήμων θα γίνεται επίσης από την Θύρα 2, στην είσοδο της οποίας θα υπάρχει μέλος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ για να εξυπηρετεί και να κατευθύνει τον κόσμο.

Και οι δύο Θύρες έχουν πρόσβαση από την Λεωφόρο Σχιστού.

Τα εκδοτήρια του γηπέδου και οι Θύρες θα ανοίξουν για τους φιλάθλους στις 15.30

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις