Κοντά στην απόκτηση ξένου μέσου ο Ολυμπιακός Βόλου

Προχωρά ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Ολυμπιακό Βόλου και είναι πολύ πιθανό ακόμη και σήμερα Σάββατο η διοίκηση να είναι σε θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ξένου ποδοσφαιριστή. Οι συζητήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προχωρήσει και απομένουν να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, πέρυσι ξεκίνησε τη χρονιά σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ και από τον Ιανουάριο και μέχρι τη λήξη της περιόδου έπαιξε σε ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ. Είναι νεαρός σε ηλικία, με πολύ καλά στοιχεία και εφόσον αποκτηθεί, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Θυμίζουμε, πως μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα τους τερματοφύλακες Αστέριο Γιακουμή και Κώστα Παλιούρα, καθώς και τον αμυντικό μέσο Μπάμπη Οικονομόπουλο.

Οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» κινούνται τόσο στην ελληνική, όσο και στην ξένη ποδοσφαιρική αγορά, προκειμένου να κλείσουν παίκτες, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ της ομάδας. Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση δύο επιθετικών, για την γραμμή κρούσης, ενώ δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει στην ομάδα ο Λεωνίδας Χρήστου. Θα εξαρτηθεί και από τους παίκτες που θα αποκτήσει η ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις