Οι Τούρκοι στέλνουν τον Καλάθη στην… αγκαλιά του Ομπράντοβιτς

Ντόμινο προκαλείται στο ευρωπαϊκό μπάσκετ μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας της Μπαρτσελόνα με τον Μπραντ Ουοναμέικερ. Όπως έγινε γνωστό από χθες, ο Αμερικανός γκαρντ της Φενέρμπαχτσε υπέγραψε συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,7 εκατ. ευρώ με τους Καταλανούς, αφήνοντας τεράστιο κενό στο ρόστερ του τουρκικού συλλόγου. Κενό το οποίο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενδιαφέρεται να το καλύψει με τον… Νικ Καλάθη.

Όπως προκύπτει από τουρκικά δημοσιεύματα, ο «Ζοτς» δεν έχει κρύψει ποτέ τη μεγάλη εκτίμηση που τρέφει στον Καλάθη, τον οποίο θεωρεί ιδανική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας του. Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι ήδη η Φενέρμπαχτσε άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με το γραφείο που εκπροσωπεί τον 27χρονο γκαρντ, με σκοπό να ξεκινήσει η διαδικασία προσέγγισής του.

Όπως είναι γνωστό, το συμβόλαιο του Καλάθη με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι και ήδη τα σενάρια για το μέλλον του είναι πολλά. Σενάρια που τροφοδότησε η εκπληκτική χρονιά που πραγματοποιεί φέτος με τους Πράσινους και η οποία επικυρώθηκε και τυπικά με την παρουσία του στην κορυφαία 5άδα της Euroleague.

Όπως μεταδίδει το haber365.com.tr, οι συζητήσεις με την πλευρά του Καλάθη ξεκίνησαν, με την υποσημείωση ότι ο ίδιος έχει θέσει ως προτεραιότητα την επιστροφή του στο NBA και μάλιστα σε ομάδα που θα του δώσει σημαντικό ρόλο και χρόνο στο rotation της, καθώς ο ίδιος θεωρεί ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του στους Memphis Grizzlies, δεν πήρε τις ευκαιρίες που άξιζε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις