Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ρήγα Φεραίου

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση του Ρήγα Φεραίου, ενώ ακολούθησαν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Αυτό αποτελείται από 15 μέλη και θα συσταθεί σε σώμα την Δευτέρα.

Ψηφίστηκαν ο οικονομικός και ο διοικητικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης. Ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες και εκλέχθηκε το νέο συμβούλιο που απαρτίζεται από 15 μέλη.

Συγκεκριμένα εκλέχθηκαν οι: Ιωάννης Μπαλαμώτης, Κωνσταντίνος Γιάτσιος, Χρήστος Τρίγκας, Σπυρίδων Πάσχος, Αθανάσιος Σπαθής, Αθανάσιος Χατζηθεοδώρου, Ιωάννης Μαυροκέφαλος, Δήμητρα Ντόντου, Απόστολος Βασιλόπουλος, Ιωάννης Σιουμουρέκης, Μαρία Καλαμπούκα, Δημήτριος Χολέβας, Βασίλειος Τσουμπέκος, Αντώνης Ντόβας, Θεόδωρος Τσιμπουκλής. Ο Γιάννης Μπαλαμώτης θεωρείται ο επικρατέστερος για να παραμείνει στην προεδρία του συλλόγου.

Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει γνωστή η τεχνική ηγεσία για τη σεζόν 2018-19, ενώ θα ανακοινωθούν και οι πρώτες ανανεώσεις με παίκτες. Στόχος της διοίκησης είναι να διατηρηθεί ο περσινός βασικός κορμός, έτσι ώστε ο Ρήγας να έχει σύντομη παραμονή στην Α’ ΕΠΣΘ και να επιστρέψει άμεσα στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις