Ο τελικός Νίκη – Ιεράπετρα με τον φακό του goalpost.gr (photos)

Συναρπαστικός ήταν ο τελικός Κυπέλλου Ερασιτεχνών ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, με τους Κρητικούς να κατακτούν το τρόπαιο κερδίζοντας με σκορ 2-0. Η φάση του 2ου λεπτού σημάδεψε το παιχνίδι καθώς σε κόντρα του Καραγιάννη με τον Ντινιωτάκη, ο πρώτος υπέστη σοβαρό τραυματισμό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και χειρουργήθηκε, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Ο.Φ. Ιεράπετρας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ντιατά από τον Ζιώγα, με τον παίκτη της Νίκης να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα και τον Μάριο Παπαδόπουλο να εκτελεί εύστοχα από τα έντεκα μέτρα. Ο Κορέτα σημείωσε το 2-0 στο ημίωρο του αγώνα, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως οι Βολιώτες κατέβαλλαν φιλότιμη προσπάθεια να ανατρέψουν τα δεδομένα παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα.

Το goalpost.gr έδωσε το παρών στον στο Δημοτικό γηπέδο του Κερατσινίου και κατέγραψε καρέ καρέ ότι συνέβη εντός κι εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Δείτε το πρώτο μέρος του φωτορεπορτάζ του αγώνα από τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων (θα ακουλουθήσει αναλυτικό φωτορεπορτάζ από την κερκίδα και από τις απονομές)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις