Στον Ασπρόπυργο ο Βαζάκας!

Ο Γιώργος Βαζάκας αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Ασπρόπυργου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Δυτικής Αττικής μετά από συζητήσεις ήρθε σε συμφωνία με τον 58χρονο τεχνικό που ανακοίνωσε την πρόσληψή του.

Αναλυτικά:

«H διοίκηση της Ένωσης Πανασπροπυργιακού – Δόξας ανακοινώνει την πρόσληψη του “δάσκαλου” Γιώργου Βαζάκα. Μετά από συζητήσεις οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία αφού υπήρξε ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας στην λειτουργία και πορεία της ομάδας. Η καριέρα και οι επιτυχίες του Γιώργου Βαζάκα είναι γνωστές στο πανελλήνιο με 597 συμμετοχές (Α΄,Β΄,Γ΄ & UEFA CUP).

Επίσης διαψεύδουμε δημοσίευμα αθλητικού site περί συμφωνίας της ομάδας μας με τον τερματοφύλακα Κατσούλη Αθανάσιο. Δηλώνουμε δε ότι ισχύουν και θα ισχύουν ΜΟΝΟ όσα με ανακοίνωση μας δημοσιεύουμε, τα άλλα μόνο κακό κάνουν στην ομάδα μας και δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

Παρακαλούμε δε να μη γίνεται χρήση του ονόματος της ομάδας μας από ορισμένους με στόχο την εξυπηρέτηση δικών τους σκοπών».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις