Νέα μεταγραφή ανακοινώνει ο Ολυμπιακός Βόλου

Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου ξένου μέσου, με θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς έχει αγωνιστεί τόσο στη Φούτμπολ Λιγκ, όσο και στη Σούπερ Λιγκ. Πρόκειται για αξιόλογο ποδοσφαιριστή, γνώστη της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και μένει να «πέσουν» οι υπογραφές, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Από εκεί και πέρα έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις και με άλλους παίκτες, καθώς η ομάδα θα ενισχυθεί, όπως είναι φυσικό και στις τρεις γραμμές.

Μόνο οι θέσεις των τερματοφυλάκων έχουν κλείσει. Ο Ολυμπιακός κινείται σε πρώτη φάση για την απόκτηση αριστερού οπισθοφύλακα, κεντρικού αμυντικού, δύο μεσοεπιθετικών και ενός ακόμη σέντερ φορ. Μάλιστα, όπως πρόσφατα τόνισε ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει επιθετικό μεγάλης εμβέλειας, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Το τελευταίο διάστημα πολλοί ποδοσφαιριστές επιθυμούν να έρθουν να αγωνιστούν στον Ολυμπιακό, βλέποντας τις κινήσεις που κάνει η διοίκηση, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να μην βιάζονται να προχωρήσουν στην απόκτηση κάποιων παικτών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις