Ικανοποιημένος ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου

Οι μέχρι τώρα κινήσεις της διοίκησης ικανοποιούν απόλυτα τον κόσμο του Ολυμπιακού, που βλέπει μετά από χρόνια τους ιθύνοντες της ομάδας να κινούνται μεθοδικά, να κρατούν χαμηλό προφίλ, να υλοποιούν περισσότερα από αυτά που υπόσχονται και γενικά η ομάδα να λειτουργεί σε καθαρά επαγγελματικά πρότυπα.

Παρά πολλοί χορηγοί, επιχειρηματίες του Βόλου, στηρίζουν οικονομικά τον Ολυμπιακό, καθώς βλέπουν πως κάτι καλό γίνεται στην ομάδα, ύστερα από πολλά χρόνια. Υπάρχει όραμα, προοπτική και πνέει άνεμος αισιοδοξίας στον σύλλογο, κάτι που δεν συνέβαινε πέρυσι τέτοιο καιρό.

Τέλος Ιουνίου θα κυκλοφορήσουν και τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η εκτελεστική επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος. Όπως έχουν τονίσει οι διοικούντες, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας θα είναι προσιτές στους φιλάθλους, προκειμένου όλοι να μπορούν να τα αγοράσουν, στηρίζοντας οικονομικά τον Ολυμπιακό.

Θα ακολουθήσει και εκδήλωση όπου θα γίνει η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας (θυμίζουμε τον Ολυμπιακό ντύνει φέτος η εταιρεία αθλητικών ειδών «Zeus»).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις