Ανοιχτές πολλές μεταγραφές στον Ολυμπιακό Βόλου

Ούτε χθες Πέμπτη υπήρξε ανακοίνωση, όσον αφορά την απόκτηση του ξένου ποδοσφαιριστή που έχει κλείσει ο Ολυμπιακός Βόλου. Κι αυτό, καθώς δεν έχουν διευθετηθεί κάποιες λεπτομέρειες της μεταγραφής, έτσι ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να είναι σε θέση να ανακοινώσουν τον παίκτη επίσημα.

Πρόκειται για αξιόλογο μέσο, νεαρό σε ηλικία, αλλά με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ με τις ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί. Με την απόκτησή του ενισχύεται σημαντικά η μεσαία γραμμή των «ερυθρολεύκων», ενώ γίνονται κινήσεις για την απόκτηση δύο μεσοεπιθετικών και ενός ακόμη επιθετικού. Όλοι παίκτες πρώτης γραμμής, προερχόμενοι από ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ. Δεν αποκλείεται ο επιθετικός να είναι ξένος, καθώς έχει γίνει κρούση σε σέντερ φορ που έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα και πέρυσι αγωνίστηκε σε ομάδα του εξωτερικού. Ως εναλλακτική λύση ο Ολυμπιακός εξετάζει και την περίπτωση Έλληνα επιθετικού, έμπειρου, ο οποίος την χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν σε ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, δεν θέλουν να κάνουν βιαστικές κινήσεις. Υπάρχει πολύς χρόνος για να κάνει η ομάδα της κινήσεις της, μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας που είναι προγραμματισμένη για τις 23 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις