Απάντησε στον Κούγια ο Λάζαρος Παπαδούλης

Σε προσωπική δήλωση με την οποία απαντά στον Αλέξη Κούγια προχώρησε ο Υπεύθυνος Τύπου του Απόλλωνα Λάρισας, Λάζαρος Παπαδούλης.

Προσωπική δήλωση – απάντηση στον κ. Κούγια:

Από πότε κ. Κούγια προσωποποιείται η εργασία ενός υπεύθυνου τύπου μιας ΠΑΕ και καλείται να ζητήσει συγνώμη για ανακοίνωση της οποίας η απόφαση πάρθηκε από το ΔΣ της εν λόγω εταιρείας;

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο της “συγνώμης” που μου ζητάει να εκφράσω ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Α.Ε.Λ… Όσο για την – τότε – τοποθέτηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, νομίζω ότι ήταν απάντηση στα όσα ο ίδιος ο κ. Κούγιας είχε δηλώσει εναντίον της ομάδος.

Αν και δεν έχω βλάψει ούτε …μερμήγκι στην ζωή μου, έχω μάθει να σέβομαι υπολήψεις συνανθρώπων μου και χωρίς καν να μου το ζητήσει, αν θεωρούσα ότι πράττοντας αυτόβουλα και προσωπικά, τον είχα προσβάλλει, θα το έκανα άμεσα.

Λυπάμαι μόνο που ο ίδιος δεν κατάλαβε, από ότι δείχνει, την ακεραιότητα του ανθρώπου με τον οποίο συνεργάσθηκε στο ραδιόφωνο της Α.Ε.Λ. ερχόμενος στην πόλη μας και που δέχθηκε και ανέχθηκε προσβολές από μερίδα φιλάθλων (κατ’ εμέ αδικαιολόγητες) μόνο και μόνο από την επαγγελματική ενασχόληση μαζί του.

Ταπεινά εύχομαι σύντομα να το καταλάβει και επιθυμώ διακαώς το καλύτερο για την Α.Ε.Λ. μας και τον Απόλλωνα μας, που για μένα αποτελούν ζωτικά ποδοσφαιρικά “κύτταρα” της πόλης μου, που υπεραγαπώ.

Με τιμή

Λάζαρος Παπαδούλης

Δημοσιογράφος – Μέλος του ΠΣΑΤ

Υπεύθυνος Τύπου ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις