Ξεκινούν συνεργασία στις υποδομές Παγασητικός και ΑΕΒΔ

Ο υποβιβασμός στη β’ τοπική κατηγορία, λειτουργεί ως μεγάλη ευκαιρία ανασυγκρότησης κι αναδιοργάνωσης για την ομάδα του Παγασητικού. Σε αυτό το πλαίσιο η οι διοικούντες του συλλόγου των Αλυκών ξεκινούν συνεργασία με το ποδοσφαιρικό τμήμα της Αθλητικής Ένωσης Βόλου Διμηνίου (ΑΕΒΔ) σε επίπεδο ακαδημιών, αλλά και ανδρικής ομάδας.

Ως σήμερα  η ΑΕΒΔ διατηρούσε τμήματα ακαδημιών, αλλά όχι αγωνιστική ομάδα  κι αντίθετα ο Παγασητικός είχε αγωνιστική ομάδα στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, αλλά όχι τμήματα υποδομών. Έτσι οι παράγοντες των δύο συλλόγων αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ξεκινήσουν μία συνεργασία, έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες εκείνες, μέσα από τις οποίες παιδιά της ακαδημίας της ΑΕΒΔ θα φτάσουν να αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα του Παγασητικού.

Σε πρώτη φάση και στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, παιδιά της ΑΕΒΔ  θα παρακολουθήσουν την προετοιμασία, αλλά και κάποιες από τις προπονήσεις του Παγασητικού, έτσι ώστε σταδιακά και μέσα στην αγωνιστική περίοδο να ενσωματωθούν στην ανδρική ομάδα.

Στο άμεσο μέλλον αναμένεται να γίνουν γνωστές και οι λεπτομέρειες της συνεργασίας…

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις