Βασιλειάδης σε Τρίκαλα: Η Super League θέλει 16 ομάδες φέτος!

Το μεσημέρι της Παρασκευής στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με την τρικαλινή αντιπροσωπεία για το θέμα της αναδιάρθρωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από τον ΑΟ Τρίκαλα παραβρέθηκε ο μεγαλομέτοχος Δημήτρης Μπαταγιάννης και ο πρόεδρος Ανδρέας Μπέκιος, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Χρήστος Σιμορέλης, ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ενώ από την πλευρά του Επιμελητηρίου Τρικάλων ο Χρήστος Ζαραμπούκας.

Ο υφυπουργός είπε στους Τρικαλινούς ότι η δική του επιθυμία είναι να γίνει πρωτάθλημα με 20 ομάδων, αλλά θεωρεί ότι η Σούπερ Λίγκα θέλει για φέτος να μείνει ο αριθμός των 16 και είναι κάτι που θα συζητηθεί στην γενική συνέλευση.

Πάντως αν γίνει η ανατροπή και τελικά προχωρήσει η αναδιάρθρωση όπως επιθυμεί ο υφυπουργός τότε θα γίνει δεκτό το αίτημα των Τρικαλινών για εφαρμογή των νόμων! Και αυτό διότι είναι αδύνατο να παραμείνουν Κασσιόπη και Πλατανιάς από τη στιγμή που έγινε η επικύρωση της βαθμολογίας, έτσι το εισιτήριο θα έπαιρναν Δόξα Δράμας και ΑΟ Τρίκαλα.

Βέβαια αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν ότι θα γίνει ένα πρωτάθλημα των 16 ομάδων, αλλά είναι σαφές ότι ο υφυπουργός είδε με θετικό μάτι την Τρικαλινή αντιπροσωπεία.

Πηγή: GoalTrikala

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις