Προβάδισμα νίκης από Γαλλία κόντρα στην Αυστραλία

17661325

Η πρεμιέρα του 3ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται σήμερα στις 13.00 στο Καζάν, εκεί όπου θα αναμετρηθούν Γαλλία και Αυστραλία. Οι «τρικολόρ» φαντάζουν φαβορί, όμως η Αυστραλία χρειάζεται προσοχή.
Με μεγάλους στόχους θα αγωνιστεί σ’ αυτό το Μουντιάλ η Γαλλία, αφού έχει τονιστεί αρκετές φορές πως βλέπει τετράδα. Οι εμφανίσεις στα τρία φιλικά της, πάντως, δεν ήταν τόσο καλές, όσο θα ήθελε. Στο τελευταίο από αυτά έφερε ισοπαλία 1-1 με τις ΗΠΑ στην Λυών και χρειάστηκε να τρέξει αρκετά για να ισοφαρίσει προς το τέλος με τον Μ’ Μπαπέ. Όλοι πάντως παραμένουν αισιόδοξοι και εκτιμούν πως έπαιξε ρόλο και η κάπως βαριά προετοιμασία. Ανάμεσα στο 4-3-3 και το 4-4-2 ο Ντεσάν. Αμφίβολος ο δεξιός μπακ Σιντιμπέ και πιθανώς θα τον αντικαταστήσει ο Παβάρ που ικανοποιήσε στα φιλικά. Ανέτοιμος και ο αριστερός μπακ Μεντί που έλειψε για μεγάλο διάστημα. Μοιρασμένες οι πιθανότητες για να ξεκινήσει.
Τέταρτη σερί συμμετοχή της Αυστραλίας σε Παγκόσμιο κύπελλο. πήρε με το σπαθί της το εισιτήριο για τη Ρωσία.  με τον Μπερντ Φαν Μάρβαϊκ στο τιμόνι, ο Ολλανδός ανέλαβε λίγο μετά τα ματς με την Ονδούρα αν και θα αποχωρήσει μετά του Μουντιάλ για να αντικατασταθεί από το γηγενή Γκρέιαμ Άρνολντ, που έχει ήδη συμφωνήσει με την ομοσπονδία. Στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Αττάλεια πραγματοποίησε την προετοιμασία της. Στο ενδιάμεσο πετάχτηκε στην Αυστρία για την φιλική νίκη με 4-0 επί της Τσεχίας, ενώ στο δεύτερο και τελευταίο τεστ επιβλήθηκε με 2-0 της Ουγγαρίας στην Βουδαπέστη το περασμένο Σάββατο.  Το 2Χ2 θα μπορούσε να ρίξει στάχτη στα μάτια πολλών, η Αυστραλία όμως παρά τις ισάριθμες νίκες δεν ήταν ιδιαίτερα καλή. Κόντρα στους Τσέχους έκανε γκολ και τις τέσσερις σοβαρές ευκαιρίες που δημιούργησε, ενώ απέναντί στους Ούγγρους ήταν πραγματικά απογοητευτική. Πολύ κακή την χαρακτήρισε ο Μπερντ Φαν Μάρβαϊκ.

Πιθανές συνθέσεις:

ΓΑΛΛΙΑ: Λουίς, Παβάρ, Βαράν, Ουμπιτί, Μεντί, Καντέ, Πογκμπά, Τολισό, Γκριεζμάν, Μ’ Μπαπέ, Ζιρού.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Ράιαν, Ρίσντον, Μίλιγκαν, Σέινσμπουρι, Μπέχιτς, Μόι, Λουόνγκο, Λέκι, Ρόγκιτς, Κρουζ, Νάμπουτ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις