Η έμπειρη Αργεντινή απέναντι στην πρωτάρα Ισλανδία

Το πρώτο παιχνίδι για τον 4ο όμιλο του Μουντιάλ της Ρωσίας διεξάγεται σήμερα στις 16.00 στη Μόσχα, με την Αργεντινή να αντιμετωπίζει την… σταχτοπούτα Ισλανδία.
Με δύο τρόπαια η Αργεντινή, ελπίζει στο τρίτο. Μίνιμουμ στόχος η είσοδος στην ημιτελική φάση. Χωρίς αγωνιστικό ρυθμό από τον Απρίλιο και μετά, έδωσε μόλις ένα φιλικό με την Αϊτή εντός (4-0). Ο Σαμπαόλι δεν έκανε πρόβα ενδεκάδας, όπως υπολόγιζε, λόγω της αναβολής του τελευταίου φιλικού με το Ισραήλ εκτός έδρας. Από το περασμένο Σάββατο βρίσκεται στη Μόσχα η αποστολή. Ενσωματώθηκε αντικαταστάτης του Λανσίνι, Ένσο Πέρες. Δεν βρίσκεται, ωστόσο, στην ίδια έχουν στην κατάσταση με τους συμπαίκτες του. Ξεκαθαρίζει τα πλάνα του για την ενδεκάδα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, δείχνει να ποντάρει στους πιο έμπειρους με εξαίρεση τον χαφ Μέσα. Την πρώτη μάχη για την επίθεση κερδίζει ο Αγουέρο έναντι του Ιγκουαΐν. Ατομικές προπονήσεις έκανε μία εβδομάδα ο μέσος Μπανέγα, λόγω προβλήματος τραυματισμού, το ξεπεράσει μπήκε σε φουλ ρυθμό και θα καθίσει στον πάγκο.
Η Ισλανδία είναι έτοιμη για την παρθενική συμμετοχή της στο Μουντιάλ, ως η μικρότερη πληθυσμιακά χώρα στην ιστορία που τα καταφέρνει. Η αποστολή της έχει φτάσει από το περασμένο Σάββατο στη Ρωσία και έχει καταλύσει στο ελληνικό χωριό Καμπαρτίνκα. Δεν έδειξε καλά πράγματα στα δύο φιλικά στις αρχές του μήνα με Νορβηγία (2-3) και Γκάνα (2-2) με Χαλγκρίμπσον, πάντως, να κάνει πολλές δοκιμές. Σε κανονικό ρυθμό προπονήσουν από τη Δευτέρα ο ηγετικός χαφ Γκούναρσον και είναι διαθέσιμος για το σημερινό παιχνίδι.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Καβαγέρο, Σάλβιο, Οταμέντι, Ρόχο, Ταγλιαφίκο, Μασεράνο, Μπίγλια, Μέσα, Μέσι, Ντι Μαρία, Αγουέρο.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Χάλντορσον, Μαγκνούσον, Ρ. Σίγκουρντσον, Άρνασον, Σαέβαρσον, Γκούναρσον, Μπ. Μπιάρνασον, Γ. Γκούντμουντσον, Γκίσλασον, Γκ. Σίγκουρντσον, Μπιόβαρσον.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις