Σύνθημα ενότητας από Μπέκιο στα Τρίκαλα

Ο πρόεδρος του Α.Ο Τρίκαλα Ανδρέας Μπέκιος γίνεται πλέον το αφεντικό της ομάδας (έχοντας βέβαια για όλα τα ζητήματα τη συγκατάθεση του μεγαλομετόχου Δημήτρη Μπαταγιάννη, που είναι άλλωστε και εκείνος που θα πληρώνει ξανά) και ετοιμάζεται να βάλει τη γενικότερη λειτουργία της σε νέα βάση

Ο Ανδρέας Μπέκιος την ερχόμενη εβδομάδα έρχεται στα Τρίκαλα και σηκώνει μανίκια, καθώς τον περιμένει πολλή δουλειά και αρκετά θέματα τα οποία πρέπει να βάλει σε σειρά, τόσο γύρω από τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας και όχι μόνο.

Ο ίδιος μιλώντας στο Trikalascore υπογραμμίζει: “η ομάδα χρειάζεται ενότητα. Μόνο εάν όλοι οι Τρικαλινοί συσπειρωθούν και είναι ενωμένοι γύρω από τον Α.Ο Τρίκαλα, θα μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι ξεκάθαρα η άνοδος”.

Παράλληλα, με την έλευση Μπέκιου στα Τρίκαλα θα ξεκινήσει κύκλος συναντήσεων με διάφορους φορείς της πόλης, δημοσιογράφους, οργανωμένους και γενικώς θα γίνουν διάφορες κινήσεις, ώστε η ομάδα να γίνει ελκυστική στον κόσμο και αυτός να έρθει και πάλι μαζικά στο γήπεδο.

Φαίνεται ότι ο πρόεδρος του Α.Ο.Τ θεωρεί προσωπικό στοίχημα το να πετύχει και οι πρώτες σκέψεις του φαίνονται σωστές. Μένει να δούμε κατά πόσο θα καταφέρει ο ίδιος να λειτουργήσει ως πρόσωπο που θα συσπειρώσει τους φιλάθλους και θα φέρει τη γενικότερη ενότητα στην ομάδα, που η αλήθεια είναι πως δεν υπήρξε την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν.

Πηγή: trikalascore

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις