Το “πάρε-δώσε” του Ολυμπιακού Β. μέχρι τώρα

Στον Ολυμπιακό Βόλου εξετάζουν μία λίστα από παίκτες με εμπειρία από τη θητεία τους σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών και με πολλούς από αυτούς έχουν έρθει σε επαφή. Με ορισμένους οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, ενώ με κάποιους άλλους έχει γίνει μια διερευνητική συζήτηση.

Βάσει των κινήσεων που έχουν γίνει μέχρι τώρα, από το περσινό ρόστερ ανοιχτό παραμένει αν θα συνεχίσουν να φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα και τη νέα χρονιά οι Λεωνίδας Χρήστου, Ανδρέας και Δήμος Κόκας. Με τους συγκεκριμένους παίκτες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν συζητήσει, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους παίκτες της περσινής ομάδας, οι οποίοι δεν θα είναι μέλη της ομάδας τη νέα χρονιά. Συγκεκριμένα, παρελθόν αποτελούν οι Καραγκιολίδης, Κούτσικος, Γελαδάρης, Καλφούντζος, Τόσκας, Λούγκος, Μέμμος και Σέττος.

Θυμίζουμε, πως οι παίκτες που έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με τους «ερυθρόλευκους» είναι οι Ρόκας, Διβανές, Καμπλιώνης, Κόλα, Σάββας, Νόνης, Ευθυμιάδης, Παπαϊωάννου, Αγγελής, Πατσής και Κωνσταντίνου. Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί τέσσερις παίκτες και συγκεκριμένα οι Γιακουμής, Παλιούρας, Οικονομόπουλος και Φλίγκος.

Το ρόστερ αριθμεί 15 παίκτες, γεγονός που σημαίνει πως άλλοι οκτώ έως δέκα παίκτες θα πλαισιώσουν το ήδη υπάρχον έμψυχο δυναμικό, προκειμένου ο Ολυμπιακός να έχει στη δύναμή του 23-25 ποδοσφαιριστές.

Υπάρχουν κενά και στις τρεις γραμμές, καθώς η ομάδα χρειάζεται να αποκτήσει παίκτες, τόσο στην άμυνα, όσο και στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση. Μόνο οι θέσεις των τερματοφυλάκων έχουν κλείσει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις