Ήρθε η ώρα της Βραζιλίας…

Για πολλούς φιλάθλους ανά την υφήλιο, το Μουντιάλ αρχίζει όταν …παίζει η Βραζιλία! Η συγκεκριμένη ημέρα ήλθε, καθώς την Κυριακή 17 Ιουνίου (21:00) στο Ροστόφ, η «σελεσάο» θα αντιμετωπίσει την Ελβετία για τον 5ο όμιλο της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το μεγάλο πλεονέκτημα της Βραζιλίας, είναι το οικογενειακό κλίμα που έχει δημιουργήσει ο Τίτε. Τόσο οι Βραζιλιάνοι, όσο και οι αντίπαλοι -μεταξύ άλλων και ο Λιονέλ Μέσι- παραδέχονται τον Βραζιλιάνο τεχνικό, ο οποίος έχει μεταδώσει στους παίκτες του την άποψη πως δεν υπάρχει βασικός και πως άπαντες είναι υπολογίσιμοι. Ο Νεϊμάρ έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και αναμένεται να αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» στο 4-3-3, μαζί με τον Ζεσούς και τον Γουίλιαν.

Από την πλευρά του, ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς προτιμά το πιό «ασφαλές» 4-2-3-1, με τον Σακίρι σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Σεφέροβιτς και τους Μπεχράμι, Τσάκα να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα. Οι Ελβετοί είναι μία ομάδα που δεν τα «παρατά» ποτέ και προσπαθεί μέχρι το τελευταίο λεπτό για το καλύτερο δυνατό. Και μένει να δούμε πως θα διαχειρισθούν την αναμέτρηση με το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Διαιτητής: Σέζαρ Ράμος (Μεξικό)

Οι πιθανές συνθέσεις:

Βραζιλία (Τίτε): Αλισον, Μαρσέλο, Μιράντα, Σίλβα, Ντανίλο, Παουλίνιο, Κασεμίρο, Κουτίνιο, Νεϊμάρ, Ζεσους, Γουίλιαν.

Ελβετία (Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς): Ζόμερ, Λιχτστάϊνερ, Σαρ, Ακαντζί, Ροντρίγκες, Μπεχράμι, Ρσάκα, Ζούμπερ, Σακίρι, Φρόϊερ, Σεφέροβιτς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις