Οι εξελίξεις στον Γ.Σ. Φαρσάλων ανοίγουν τον δρόμο για τη Β’ Εθνική στη Νίκη Βόλου

Τα μάτια της μπασκετικής Νίκης είναι καρφωμένα στις διοικητικές εξελίξεις του Γ.Σ. Φαρσάλων καθώς σε ενδεχόμενη μη συμμετοχή της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ανοίγει τον δρόμο για την άνοδο στο βολιώτικο συγκρότημα. Το σενάριο αυτό φαίνεται πως συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, μετά τις παραιτήσεις των περισσότερων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων και μη υπάρξεως ενδιαφέροντος από τα μέλη του Συλλόγου και τους φιλάθλους για τη συγκρότηση νέου Δ.Σ..

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του ifarsala.gr για τις εξελίξεις στον σύλλογο:

“Μετά τις επικείμενες παραιτήσεις των περισσότερων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων και μη υπάρξεως ενδιαφέροντος από τα μέλη του Συλλόγου και τους φιλάθλους, καθίσταται σχεδόν αδύνατον η συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου και η ομαλή λειτουργία του Συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.

Αυτό σημαίνει παύση λειτουργίας του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων σε όλα τα τμήματα (Μπάσκετ, Ακαδημίες, Βόλεϊ, Σκάκι κ.α).

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ λύση στο αδιέξοδο είναι η δραστηριοποίηση νέων ατόμων, για την συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Καλούνται όλα τα μέλη, οι γονείς των αθλητών και οι φίλαθλοι του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση της Τρίτης 19 Ιουνίου και ώρα 20:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο των Φαρσάλων, ώστε να βρεθεί λύση”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις