Άγνωστη λέξη το γκολ στον Ολυμπιακό Βόλου

Τρία γκολ από το παιχνίδι της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος με τον Τύρναβο (2-3) είχε να δεχθεί ο Ολυμπιακός Βόλου, στο τελευταίο ματς του Γιώργου Κούτση στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Από την έλευση του Ελευθερόπουλου (6/1) και μετά οι «ερυθρόλευκοι» επέδειξαν πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα, για…

…να ακολουθήσει το… μαρτύριο των πλέι οφ, όπου δέχονται τη μία ήττα πίσω από την άλλη.
Η βαριά ήττα με 3-0 στο Αλκαζάρ από τη Λάρισα ήρθε μετά από κακή εμφάνιση και εκεί που ο Ολυμπιακός είχε πάρει τον… αέρα της ΑΕΛ, στα ματς των πλέι οφ έγινε ο καλύτερος… πελάτης των «βυσσινί».
Ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λάρισα ήταν κακός, έδειξε και πάλι χτυπητές αδυναμίες, αυτή τη φορά όχι μόνο στην επίθεση. Το γκολ αποτελεί άγνωστη λέξη για τους «ερυθρόλευκους» στα πλέι οφ, καθώς δεν έχει σκοράρει στα επτά από τα οκτώ ματς του μίνι πρωταθλήματος.
Από την άλλη πλευρά, για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι στα πλέι οφ η άμυνα του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν, ενώ για πρώτη φορά δέχθηκε πάνω από ένα τέρμα. Οι πέντε προηγούμενες ήττες, ήταν με το ίδιο σκορ, 1-0.
Η ομάδα παρουσιάζεται χωρίς ψυχολογία, με κακή διάθεση, το κλίμα στα αποδυτήρια έχει επηρεαστεί και αυτό φαίνεται από την εικόνα των ποδοσφαιριστών, αλλά και από τα αποτελέσματα.
Το βολιώτικο συγκρότημα βρίσκεται, πλέον, στην τελευταία θέση της κατάταξης των πλέι οφ με 4 βαθμούς σε οκτώ παιχνίδια, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να είναι δικαιολογημένα απογοητευμένος από την παρουσία της ομάδας στα πλέι οφ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις