Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών Δημοτικών Σχολείων

Με την άριστη συνεργασία της Διεύθυνσης Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά το θεσμοθετημένο διήμερο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών Δημοτικών Σχολείων.

Πλήθος χορευτικών ομάδων από 20 Δημοτικά Σχολεία της περιοχής μας, συμμετείχαν στο φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 και την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018.

Οι 500 μικροί πρωταγωνιστές – μαθητές – χορευτές, που παρουσίασαν έθιμα και χορούς από διάφορες περιοχές της χώρας κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών που κατέκλυσαν το Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Βόλου και της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας στο σύντομο χαιρετισμό τους τόνισαν την τεράστια σημασία τέτοιων πρωτοβουλιών, που στόχο έχουν τη διάσωση και διάδοση της πολιτιστικής παράδοσης του τόπου.

Ευχαριστούμε Θερμά,

όλους τους συμμετέχοντες μαθητές – μαθήτριες, συνοδούς εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής, διευθυντές, συλλόγους διδασκόντων, γονείς και όλους όσους συνέβαλαν στην μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!

Δελτίο Τύπου ΕΠΦΑ Μαγνησίας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις