Αλλαγή φιλοσοφίας στον Ολυμπιακό Βόλου

«Ο νέος Ολυμπιακός Βόλου θα πρέπει να ξεκινά από τους δύο Αλέξανδρους», τόνισε ο κ. Δημήτρης Καραγιάννης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, όταν ρωτήθηκε για το πώς θα σκέφτονταν αυτός το σχεδιασμό της ομάδας εν όψει της νέας χρονιάς, αν παρέμενε στην ομάδα. Να σημειώσουμε πως οι δύο Αλέξανδροι είναι οι…

…Ζέρης και Νικολιάς.
Ο κ. Καραγιάννης παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς, πως το μοντέλο με τους έμπειρους παίκτες που φρόντισε να έχει η ομάδα στο ρόστερ της τα δύο τελευταία χρόνια απέτυχε (και εκ του αποτελέσματος) και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να στραφεί στη δημιουργία μιας φιλόδοξης ομάδας, η οποία να διαθέτει ταλέντο και παίκτες με όρεξη για διάκριση, πλαισιωμένοι ωστόσο, από ορισμένους έμπειρους ποδοσφαιριστές.
Όλα αυτά, πάντως, θα απασχολήσουν τη νέα διοίκηση που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας, όποια κι αν είναι αυτή. Το σίγουρο, ωστόσο, είναι πως οι περισσότεροι παίκτες από αυτούς που ήταν φέτος στον Ολυμπιακό θα αποτελέσουν παρελθόν. Για κάποιους ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να σταματήσουν το ποδόσφαιρο, κάποιοι δεν έχουν να προσφέρουν άλλο στην ομάδα, καθώς ο Ολυμπιακός χρειάζεται ανανέωση. Υπάρχει, όμως, μία βάση από ορισμένους ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα τη νέα χρονιά και οι οποίοι θα πρέπει να στηριχθούν από τη διοίκηση, αλλά και τον κόσμο. Η νέα χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη για τον Ολυμπιακό Βόλου, αν αναλογιστεί κανείς πως ουσιαστικά το βολιώτικο συγκρότημα θα παλέψει με τους υπόλοιπους «μνηστήρες» της ανόδου για μία θέση, όταν την άλλη την έχει… καπαρωμένη από τώρα η ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις