Διακρίσεις για τους μικρούς του Ε.Ο.Σ Βόλου σε αγώνες αναρρίχησης

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 16/6 το δεύτερο μέρος του 26ου Κυπέλλου Ελλάδος “Αθ. Λευκαδίτη” (αγωνιστικής αναρρίχησης), στο κλειστό γυμναστήριο “Αδαμόπουλου” με συμμετοχή 86 μικρών αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Ο Ε.Ο.Σ Βόλου, συμμετείχε με 10 αθλητές, εκ των οποίων πέντε κατάφεραν να περάσουν στην τελική φάση. Στις κατηγορίες Νέες και Νέοι Ζ η Γεροβασίλη Όλγα κατέκτησε την πρώτη θέση και ο Λυμναίος Ορέστης την δεύτερη θέση. Στην κατηγορία Νέες και Νέοι Ε η Γεροβασίλη Άννα κατέκτησε την δεύτερη θέση η Βασιλάκου Μαργαρίτα την έκτη και ο Ζούχας Αλέξανδρος Μιχαήλ την 4η θέση. Να υπενθυμίσουμε ότι στον πρώτο αγώνα για τις μεγαλύτερες κατηγορίες συμμετείχαν 12 αθλητές μας, εκ των οποίων τρεις αγωνίστηκαν στην τελική φάση (Χατζόπουλος Αχιλλέας 1η θέση κατηγορία Νέοι Β Καρκατσέλη Μαρία 2η θέση κατηγορία Νεανίδων Γλιάτης Βασίλης 6η θέση κατηγορία Νέοι Β).

Ο Ε.Ο.Σ Βόλου για μια ακόμη φορά ευχαριστεί την Λέσχη ειδικών δυνάμεων για την πολύτιμη βοήθεια τους, καθώς και όλους τους εθελοντές για την αμέριστη συμπαράσταση τους.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και τον προπονητή τους που με την εξαιρετική τους δουλειά και τις επιδόσεις τους, ανεβάζουν τον Σύλλογο μας ψηλά!

Δελτίο Τύπου Ε.Ο.Σ. Βόλου Αναρρίχηση

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις