Την υπέρβαση με Ναζίμ έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο ξένος παίκτης, για τον οποίο έχουμε γράψει εδώ και μέρες ότι είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό και απέμενε να ξεπεραστούν κάποια διαδικαστικά θέματα για να ανακοινωθεί η απόκτησή του είναι ο Ντέιβιντ Ναζίμ. Ο Νιγηριανός άσος υπέγραψε στους «ερυθρόλευκους», παρουσία του τεχνικού διευθυντή Θωμά Μακρή και η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ την απόκτησή του.

Πρόκειται για 21χρονο μέσο, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό, καταγράφοντας 18 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ την περίοδο 2016-17 έπαιξε με την Κέρκυρα σε δύο παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ. Ο Ναζίμ αγωνίστηκε σε ηλικία 19 χρονών στη Ζάκυνθο  στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (περίοδο 2015-16) κάνοντας εξαιρετική χρονιά (19 συμμετοχές, τρία γκολ), γεγονός που προκάλεσε τον ενδιαφέρον της Κέρκυρας, όπου και τον απέκτησε.

Ο Ναζίμ είχε προτάσεις από αρκετές ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, ωστόσο, μετά από συντονισμένες ενέργειες, το τελευταίο δεκαήμερο, του τεχνικού διευθυντή Θωμά Μακρή, του Ευριπίδη Τσιμπανάκου και του προπονητή Περικλή Αμανατίδη, κατάφεραν να πείσουν τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή να έρθει ο Νιγηριανός άσος στον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού προχώρησε σε μία ακόμη σημαντική μεταγραφή, με την ομάδα να ενισχύεται σημαντικά στο χώρο του κέντρου, αποκτώντας έναν πολύ αξιόλογο, ταλαντούχο ποδοσφαιριστή με 37 συμμετοχές στην Β’ Εθνική και δύο στη Σούπερ Λιγκ. Ο Ντέιβιντ Ναζίμ αποτελεί το έκτο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον ποδοσφαιριστή από τη Νιγηρία,  David Nazim.

O 21χρονος αμυντικός μέσος είναι γεννημένος στις 7 Νοεμβρίου 1996 και την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League με την ομάδα του Πανσερραϊκού.

Η επαγγελματική του καριέρα άρχισε στην ομάδα Al- Orooba των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, απ΄όπου το 2015 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ζακύνθου. Έπειτα από ένα χρόνο μετεγγράφηκε στον ΑΟΚ Κέρκυρα κι από κει μετέβη στη Σλοβενία και ειδικότερα στην NK Ankaran.

Στις αρχές του τρέχοντος έτους και ειδικότερα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο,  ήρθε η πρόταση του Πανσερραϊκού και ο υψηλόσωμος μέσος επέστρεψε στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Μάλιστα ο David Nazim έχει συνεργαστεί και με τον coach του Ολυμπιακού Βόλου κ. Περικλή Αμανατίδη στην Βορειοελλαδίτικη ομάδα.

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας εργάστηκε μεθοδικά, εντατικά και αθόρυβα για την απόκτηση του ποιοτικού ποδοσφαιριστή, τον οποίο κατάφερε και ενέταξε στις τάξεις της ομάδας, παρόλο που αυτός είχε δελεαστικές προτάσεις και από ομάδες ανώτερων κατηγοριών.

Πρόκειται για έναν παίκτη με εξαιρετική σωματοδομή, ποιοτικά στοιχεία στον τρόπο που αγωνίζεται και έντονο δυναμισμό, που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει τον David Nazim στην ομάδα μας και του εύχεται πολλές ερυθρόλευκες επιτυχίες.

Και όπως η Διοίκηση υποσχέθηκε, οι εκπλήξεις συνεχίζονται!”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις