Η Νίκη Β. κατέκτησε το τουρνουά “Επίσκυρος Cup” 2018 (Κ18)

Με την διεξαγωγή των τελικών της κατηγορίας Κ18 ολοκληρώθηκε το “Επίσκυρος Cup” 2018. Στον τελικό της μεγαλύτερης ηλικιακής κατηγορίας που συμμετείχε στο τουρνουά, βρέθηκαν αντιμέτωποι Νίκη και Ολυμπιακός Βόλου.

Ο τελικός έγινε το απόγευμα της Δευτέρας(18/6) στο βοηθητικό του ΕΑΚ κι επικράτησαν οι “κυανόλευκοι” με σκορ 3-0,  εκμεταλλευόμενοι απόλυτα το γρήγορο γκολ που σημείωσαν, μόλις στο 3ο λεπτό, γεγονός που επέφερε μεγάλο άγχος στους αντιπάλους τους στη συνέχεια της αναμέτρησης.
Αργότερα και λίγο πριν τη λήξη του 30λεπτου  ημιχρόνου (24’), τα τέρματα για τη Νίκη Βόλου έγιναν δύο για να γίνει διαμορφωθεί το τελικό 3-0 πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης (55’),  σε διάστημα που οι νεαροί του Ολυμπιακού πίεζαν για να μειώσουν το σκορ, όπως έκαναν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Για τους νικητές δύο τέρματα πέτυχε ο Γκινίδης (3’, 55’) με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ ενδιάμεσα ο Φουρκιώτης (24’) με κοντινή κεφαλιά  συμπλήρωσε τον πίνακα των σκόρερ.

Για τη Νίκη Βόλου ξεκίνησαν οι Χαρχαλάκης, Φλώρος, Χρηστίδης, Σεφερκόλι, Χατζηιωάννου, Φ. Βλάχος  Κουκουτής, Σιώμος Φουρκιώτης, Γκινίδης, Γερολυμάτος.
Χρόνο συμμετοχής πήραν οι Τάσος, Κουτσούκης Λεϊμονής, Μ. Βλάχος

Για τον Ολυμπιακό Βόλου ξεκίνησαν οι Κοντοστάθης, Παρασχούδης, Ρακής, Βαρελόπουλος, Μπέκος, Τσίγκας, Μπόγια, Πιτσάβας, Σιαμέτης, Σιόβας, Βέργος.
Χρόνο συμμετοχής πήραν οι Τόρο, Γεωργούλας, Κάβουρας, Βαρελόπουλος, Καραπάνος, Ζάχος, Παπαθεοδώρου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις