Ο Γιάννης Ακτσιαλής συνεχίζει στην Ακρόπολη

Αναγνωρίζοντας την πολύ καλή πορεία που είχε η Ακρόπολη στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, η διοίκηση της ομάδας του Σέσκλου αποφάσισε την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Ακτσιαλή.

Η Ακρόπολη ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν τερματίζοντας στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα,  με 49 πόντους, έχοντας γενικά μία ισορροπημένη εικόνα, αφού από τις 15 νίκες που έκανε στο πρωτάθλημα οι 8 ήταν στην έδρα της και η 7 εκτός έδρας, με τις ισοπαλίες να είναι μία εντός και τρεις εκτός.
Η άμυνα ήταν ένα από τα δυνατά όπλα, αφού είχε δεχθεί 28 τέρματα ( 4η επίδοση)  ενώ στο ενεργητικό της η Ακρόπολη είχε 53 γκολ.

(Επισημαίνουμε ότι στην τελική κατάταξη αφαιρέθηκαν από την Ακρόπολη τρεις βαθμοί, από τον αγώνα εντός έδρας με τον Άνθιμο Γαζή που είχε κερδίσει αλλά μηδενίστηκε, οι οποίοι αν προστεθούν στην τελική βαθμολογική συγκομιδή, τότε η Ακρόπολη θα είχε συγκεντρώσει 52 πόντους.)

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
“Η διοίκηση της Ακρόπολης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Ακτσιαλή, κατόπιν συνάντησης και συμφωνίας με τον πρόεδρο της ομάδας.
Από τους δύο άντρες οριοθετήθηκε ως στόχος της ομάδας, να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική τη νέα χρονιά, μετά την εξαιρετική πορεία που διέγραψε κατά την προηγούμενη σεζόν.
Ο βασικός κορμός της ομάδας θα παραμείνει ως επί το πλείστον, ενώ η ομάδα θα προχωρήσει σε τέσσερις έως πέντε μεταγραφές ουσίας,  σε θέσεις που έχει εκτιμήσει ο προπονητής της ομάδας πως χρειάζεται ενίσχυση.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις