Στα κυανόλευκα ο Φάμπιο Ταβάρες!

Σε μία ηχηρή, για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής, μεταγραφή προχώρησε η Νίκη Βόλου, αποκτώντας τον Φάμπιο Ταβάρες. Ο 30χρονος Πορτογάλος με παραστάσεις από τη Σούπερ Λιγκ, με Ατρόμητο και Κέρκυρα, αλλά και στη Φούτμπολ Λιγκ με Απόλλωνα Πόντου, Κέρκυρα και Αναγέννηση Γιαννιτσών αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής και διαθέτει άρτια τεχνική κατάρτιση.

Η ανακοίνωση:

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φάμπιο Ρούμπεν Μορέιρα Ταβάρες, για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Φάμπιο είναι γεννημένος 26 Μαρτίου 1988, έχει ύψος 1,87 και αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Έχει αγωνιστεί για τις πορτογαλικές: Pescadores, Odivelas B, Loures, Venda Novas. Από το 2012 βρίσκεται στην χώρα μας και έχει αγωνιστεί σε:  ΑΟ Χανιά, Αν. Γιαννιτσών , Ατρόμητο Αθηνών, ΑΟ Κέρκυρα, Απόλλων Πόντου και ΑΣ Ρόδος .

Συνολικά έχει 34 συμμετοχές στην Football League ,45 στη Γ’ Εθνική, 20 στο Κύπελλο Ελλάδας , 37 στην Super League και 2 συμμετοχές σε προκριματικά του Europa League.

Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις