Υπάρχει οφειλή του Ολυμπιακού Β. και για το Πανθεσσαλικό

Ο Ολυμπιακός Βόλου χρησιμοποίησε το Πανθεσσαλικό ως έδρα – για τελευταία φορά – την περίοδο 2012-13, καθώς έκτοτε η ομάδα αγωνίζεται στη φυσική της έδρα το ΕΑΚ Βόλου. Μάλιστα, για να παίξουν οι «ερυθρόλευκοι» στο ΕΑΚ φρόντισαν να υπογράψουν σύμβαση με τη προηγούμενη δημοτική αρχή, αναλαμβάνοντας την…

…εγκατάσταση για πέντε χρόνια. Έγιναν αρκετές παρεμβάσεις στο στάδιο, ενώ ο χλοοτάπητας είναι από τους καλύτερους που υπάρχουν στην Ελλάδα.
Ο κ. Γιώργος Τόρης αναφέρθηκε και στο γήπεδο, στο οποίο θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά η ομάδα, εφόσον όλα πάνε καλά και υπάρξει ένα διοικητικό σχήμα που θα ηγηθεί της ΠΑΕ. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού υποστήριξε πως η επιστροφή της ομάδας στο Πανθεσσαλικό είναι πιο συμφέρουσα και καλύτερη για τον Ολυμπιακό.
Με τη διαφορά, βέβαια, πως για να συναινέσουν τα Τουριστικά Ακίνητα για την χρησιμοποίηση του Σταδίου από τον Ολυμπιακό θα πρέπει πρώτα να διακανονιστεί η οφειλή που υπήρχε και η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται στις 35.000 ευρώ.
«Το ΕΑΚ δεν είναι γήπεδο για να στεγάσει μια ομάδα με τις φιλοδοξίες και τα οράματα που έχει ο Ολυμπιακός Βόλου», ανέφερε ο Γιώργος Τόρης στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου, με τη διαφορά όμως, πως θα πρέπει εκ νέου οι διοικούντες τον Ολυμπιακό να βάλουν και πάλι το χέρι στην τσέπη, πληρώνοντας αμαρτίες του παρελθόντος. Τελειωμό δεν έχουν τα χρέη…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις