Χωρίς Μαργαρίτη, Τριανταφυλλάκο με Παναχαϊκή

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα ολοκληρώσει την φετινή του παρουσία στα πλέι οφ της Football League με δύο εντός έδρας αγώνες μέσα σε διάστημα τριών ημερών. Την Κυριακή 7/6 οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στο ΕΑΚ την Παναχαϊκή, ενώ την τελευταία αγωνιστική (10/6) θα παίξουν με την ΑΕΚ. Στα δύο αυτά παιχνίδια ο Ολυμπιακός…

…θα επιδιώξει να έχει την καλύτερη δυνατή συγκομιδή, αποφεύγοντας την τελευταία θέση της κατάταξης στην οποία βρίσκεται με τέσσερις βαθμούς.
Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, μετά τις συνεχόμενες ήττες, ωστόσο, κόντρα στην Παναχαϊκή οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα επιδιώξουν να αποσπάσουν τη δεύτερη νίκη τους στα πλέι οφ (είχαν νικήσει την Παναχαϊκή με 3-1 στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Κόρινθο) και την πρώτη στο γήπεδό τους.
Η τεχνική ηγεσία θα έχει και πάλι προβλήματα να αντιμετωπίσει, καθώς τιμωρημένοι είναι οι Βασίλης Τριανταφυλλάκος (θα χάσει και το τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ) και Γιώργος Μαργαρίτης. Οι Μπαλντοβαλίεφ και Ιντζίδης αποτελούν παρελθόν, ενώ θυμίζουμε πως τραυματίας είναι ο Μπεριάν.
Πιθανότατα θα δούμε να επιστρέφει στην ομάδα ο Στάθης Ρόκας, ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις