“Καίγεται” για τη νίκη η Πορτογαλία

Με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, που θα της επιτρέψει να κάνει το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ, η Πορτογαλία αντιμετωπίζει στο «Λουζνίκι» της Μόσχας (15:00, ΕΡΤ1) το Μαρόκο.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2016, απέδειξαν στο εντυπωσιακό ματς της πρεμιέρας με την Ισπανία, ότι διαθέτουν μία ομάδα που -σε αντίθεση με το παρελθόν- δεν παρατά τους αγώνες και διεκδικεί το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος. Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να εμπιστευθεί εκ νέου το 4-4-2 χωρίς αλλαγές σε σχέση με την 1η αγωνιστική, με τους Ρονάλντο και Γκουέδες στην «γραμμή κρούσης». Ο CR7 φαίνεται σε εξαιρετική κατάσταση και στο τελευταίο -εκτός απροόπτου- Μουντιάλ της καριέρας του, θέλει να πάει όσο πιο μακριά γίνεται.

Από την πλευρά του, ο Ερβέ Ρενάρ έχει ρίξει όλο το βάρος της προετοιμασίας στην βελτίωση της ψυχολογίας, η οποία υπέστη ισχυρό πλήγμα μετά την ήττα από το Ιράν στην πρεμιέρα και κυρίως με τον τρόπο που ήλθε. Ουσιαστικά οι Αφρικανοί -που θα παραταχθούν με 4-2-3-1 χωρίς σημαντικές αλλαγές- γνωρίζουν ότι με ήττα αποκλείονται από την συνέχεια και θα επιδιώξουν να «κλέψουν» αποτέλεσμα από τους Ίβηρες.

Διαιτητής: Μαρκ Γκάιγκερ (ΗΠΑ)

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Φερνάντο Σάντος): Ρουί Πατρίσιο, Σεντρίκ, Πέπε, Φόντε, Γκερέιρο, Μπερνάρντο Σίλβα, Καρβάλιο, Μουτίνιο, Μπρούνο Φερνάντες, Ρονάλντο, Γκουέδες.

ΜΑΡΟΚΟ (Ερβέ Ρενάρ): Ελ Κατζουί (Μοχαμέντι), Χακίμι, Μπενατιά, Σαΐς, Ζίγιεκ (Μεντίλ), Ελ Αχμαντί, Ελ Κααμπί, Μπελχαντά, Μπουσουφά, Χακίμ, Χαρίτ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις