«Αντιμετωπίσιμη η κατάσταση στον Ηρακλή αν…»

Την αισιοδοξία του πως ο Ηρακλής θα καταφέρει να συσπειρώσει δυνάμεις και να ανταποκριθεί στις άμεσες οικονομικές απαιτήσεις, εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΦΟ.Δ.Σ. Α. (Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) Κεντρικής Μακεδονίας, Μιχάλης Γεράνης.

Ενημερωμένος για τα δεδομένα, μετά τη συνάντηση της περασμένης Δευτέρας, υπογράμμισε μεταξύ άλλων στο “Metropolis 95,5” πως η όλη κατάσταση είναι διαχειρίσιμη:

«Αρχικά θέλω να συγχαρώ τους παράγοντες και το Δ.Σ. που πέτυχαν το στόχο της της ανόδου. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα διοικητικά και αναζήτησης υγιούς, θέλω να τονίσω, επενδυτή. Υγιούς γιατί δεν χρειάζονται λάθη του παρελθόντος. Όλοι με τις δυνάμεις μας θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε να διευθετηθούν τα ανοικτά ζητήματα.

Θα πρέπει να γίνει μια πλατιά ενημέρωση και συστράτευση Ηρακλειδέων ώστε σ’ αυτή τη στιγμή να συμμετάσχουν πολλοί για να ξεπεραστούν τα εμπόδια. Είμαι αισιόδοξος ό,τι θα βρεθούν οι άνθρωποι και τα χτήματα για να προχωρήσουμε».

Όσον αφορά στην υπόθεση των χρεών, εκτίμησε: «Ακούστηκε στη συνάντηση ό,τι η διοίκηση εξασφάλισε μια προφορική δέσμευση για μακροχρόνια ρύθμιση για ένα χρηματικό ποσό παλαιότερων ετών. Ακούσαμε πως μπορεί να ανταποκριθεί η ομάδα στην κατάσταση των 120 δόσεων, δίχως προσαυξήσεων. Δεν είναι απαγορευτικά τα νούμερα.

Θέλω να καλέσω κάθε Ηρακλειδέα με όποιες δυνάμεις έχει να συμβάλλει στην προσπάθεια. Οι άνθρωποι που μπήκαν μπροστά, έδωσαν κομμάτι από την ψυχή τους όσοι πέρσι για την ομάδα. Με νοικοκυρεμένη κατάσταση και δίχως μεγάλα ποσά, με ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα μπορούν να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις».