Α. Κρεμαστάς: Πιο δυνατή φέτος η Μεταμόρφωση

Πιο δυνατή θέλει να εμφανιστεί στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής τη νέα περίοδο η Μεταμόρφωση. Ήδη η διοίκηση, με επικεφαλής τον κ. Απόστολο Κρεμαστά, προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της με τους Νάνη και Παρασκευά, ενώ επιδιώκει να διατηρήσει όλο τον περσινό κορμό της ομάδας.
Ο κ. Απόστολος Κρεμαστάς δήλωσε στο goalpost.gr: “Θέλουμε να ενισχύσουμε τη Μεταμόρφωση με νέα…

…πρόσωπα και κυρίως με Βολιώτες παίκτες, διατηρώντας ένα χαμηλό μπάτζετ σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο.
Η περσινή χρονιά κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη, αφού εκπληρώσαμε το στόχο μας. Ήδη, ανανεώσαμε τη συνεργασία μας με τους Παρασκευά και Νάνη και θέλουμε να διατηρήσουμε όλο τον περσινό μας κορμό.
Με τον Αντώνη Μυριτζή βρισκόμαστε σε συζητήσεις. Άλλωστε επί τέσσερα χρόνια συνεργαστήκαμε πολύ καλά, ενώ πανηγυρίσαμε μαζί και την άνοδο στη Β’ Εθνική. Ακόμη δεν έχουμε έρθει σε συμφωνία για τη νέα χρονιά. Συζητάμε και θα δούμε, άλλωστε ο καθένας έχει τις δικές του σκέψεις και αντιλήψεις.
Στόχος μας είναι να παραμείνουν στην ομάδα οι Γιωτόπουλος και Τσιτσιγιάννης που ήταν με υποσχετική, ενώ μια πρώτη κουβέντα έγινε και με τον Καραγιώργο για τον οποίο ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες. Όμως, στη Μεταμόρφωση δεν έχει γίνει καμιά επίσημη πρόταση για τον παίκτη.
Τη Διοίκηση θα την πλαισιώσουν φέτος και νέα αξιόλογα άτομα με στόχο όλοι μαζί να φτάσουμε ψηλότερα την ομάδα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις