“Δύο στα δύο” για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης

Συνέχεια στις νίκες για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, η οποία επικράτησε του ΑΣ Καβάλας «Οι Πάνθηρες» με 36-60 για την 2η ημέρα του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου στην Α2 Εθνική γυναικών.
Ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο δεκάλεπτο,  παίζοντας καταπληκτική άμυνα , οι «κυανόλευκες» πήραν κεφάλι στο σκορ , κλείνοντας το ημίχρονο προηγούμενες με μια διαφορά 19 πόντων (20-39).

Η Καβάλα μπήκε δυνατά στο τρίτο δεκάλεπτο και κατάφερε να ισορροπήσει τον αγώνα , και να μειώσει  ελάχιστα την διαφορά που παρέμεινε στους 17 πόντους με το τέλος της περιόδου.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο τα κορίτσια της Νίκης συνέχισαν το όμορφο μπάσκετ  και τελικά  πήραν την πολύτιμη νίκη με 24 πόντους διαφορά (36-60), κάνοντας το δυο στα δυο .

Κορυφαία και πρώτη σκόρερ του αγώνα για  η Παπαγακή με 21 πόντους και την ακολούθησε σε απόδοση η Κωστούλα με 13 και 2 τρίποντα.

Να θυμίσουμε ότι σήμερα η Νίκη έχει ρεπό και θα παίξει  το Σάββατο με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει την πρώτη θέση και την άνοδο στην Α2 γυναικών.

Δεκάλεπτα:14-16, 20-39, 30-47, 36-60
Διαιτητές:Σελεβος-Τσανταλη

ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Δημητριάδης-Καλφόπουλος): Παυλίδου 8, Καραγεωργίου Β., Μαυρομάτη 3 (1), Κεχαγιά, Γενημαχαλέλη 6, Γιαχολάρη 13, Λούνγκου 2, Γιαλίδου, Αντριέβσκα, Κρίκη 2, Μπάσσια 8, Καραγεωργίου Μ.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Γαλανάκης): Γεροκώστα, Κωστούλα 13 (2), Παρασχάκη 4, Ντέγκα 3, Αλεξίου 2, Κωνσταντούλα, Κοπάνου 5, Παπαγακή 21, Κατσιοπούλου, Ζουμπούλη 10, Στρίγκου 2, Πασχαλίδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις