Ανέλαβε νέα διοικούσα επιτροπή το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Β.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη αποδέχθηκε την πρόταση που έκαναν παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές της ομάδας, να αναλάβουν το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού και άμεσα θα συσταθεί η διοικούσα επιτροπή, η οποία θα οργανώσει και θα λειτουργήσει το τμήμα. Ο Ολυμπιακός φέτος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ύστερα από εννέα χρόνια περιπλάνησης στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ και στόχος είναι η δημιουργία μιας ομάδας, η οποία θα είναι ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα.

Στόχος της διοικούσας επιτροπής είναι να μείνει όλος ο βασικός κορμός του περσινού ρόστερ και ήδη έχουν αρχίσει οι συζητήσεις με τους παίκτες. Στην ομάδα θα παραμείνει ο Γιώργος Βλιώρας, ως προπονητής, με συνεργάτη τον Παναγιώτη Γκουγκουτούδη. Παράλληλα, θα αποκτηθούν και ορισμένοι καλαθοσφαιριστές από τον Βόλο και τη γύρω περιοχή, οι οποίοι να είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους που θα θέσει.

Η εν λόγω διοικούσα επιτροπή θα αναλάβει και τα τμήματα της Ακαδημίας του συλλόγου. Τις προσεχείς μέρες θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό, αναφορικά με τις κινήσεις που έχουν γίνει και ποια άτομα θα απαρτίζουν τη διοικούσα επιτροπή μπάσκετ.

Όσον αφορά τη γυναικεία ομάδα, η οποία υποβιβάστηκε από την Α1 εθνική κατηγορία, η διοίκηση του Ερασιτέχνη, όπως όλα δείχνουν, θα αναλάβει να λειτουργήσει το τμήμα. Ο Ολυμπιακός θα δηλώσει συμμετοχή στην Α2 εθνική κατηγορία. Τις προσεχείς μέρες θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση, με την ομάδα να στηρίζεται, κυρίως, σε Βολιώτισσες παίκτριες, ενώ θα πρέπει να γίνουν κινήσεις για την εξεύρεση προπονητή, μετά την αποχώρηση από την ομάδα του Μιχάλη Καπουρνιώτη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις