Μεγάλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι Νιγηρία-Ισλανδία

Στο Βόλγκογκραντ σήμερα στις 18.00 η Νιγηρία θα αντιμετωπίσει την Ισλανδία για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου. Οι δύο ομάδες δεν έχουν νίκη στη διοργάνωση, καθώς οι Νιγηριανοί ηττήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι από την Κροατία με 2-0, ενώ οι Ισλανδοί έκαναν την έκπληξη, αποσπώντας ισοπαλία 1-1 από την Αργεντινή.

Αναμένεται ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, καθώς όποια κερδίσει παραμένει στο κυνήγι της πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης, μετά μάλιστα και την ήττα της Αργεντινής από την Κροατία με 3-0.

Οι Αφρικανοί κόντρα στην Κροατία ηττήθηκαν δίκαια, καθώς δεν είχαν καλή παρουσία. Παρότι το ταλέντο δεν λείπει από τη Νιγηρία, με τον Γκέρνοτ Ρορ να έχει δώσει ταυτότητα στην ομάδα. Ο πολύπειρος Γερμανός τεχνικός «πάντρεψε» το ταλέντο με την εμπειρία και πέτυχε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ έχει τεράστια εμπειρία από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αγωνιστικά προβλήματα στη Νιγηρία δεν υπάρχουν, ωστόσο, αναμένονται ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα.

Η Ισλανδία στο πρώτο της παιχνίδι σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου κατάφερε να μπλοκάρει την Αργεντινή και να πάρει την ισοπαλία (1-1). Έπαιξε με πάθος, έκλεισε τους χώρους και περιόρισε σε πολύ μεγάλο βαθμό το μεγάλο αστέρι της Αργεντινής, τον Λιονέλ Μέσι.

Με ανεβασμένη ψυχολογία οι Ισλανδοί θα αντιμετωπίσουν στο σημερινό παιχνίδι τη Νιγηρία, ελπίζοντας πως θα καταφέρουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να παίξουν την πρόκριση στο τρίτο παιχνίδι με την Κροατία. Ο προπονητής Χέιμερ Χάλγκριμσον δεν αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΝΙΓΗΡΙΑ: Ουζόχο, Σέχου, Εκόνγκ, Μπαλόγκουν, Ιντόβου, Ετέμπο, Εντιντί, Μόουζες, Μίκελ, Ιβόμπι, Ιγκάλο.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Χάλντορσον, Ράγκναρ Σίγκουρντσον, Σέβερσον, Μάγκνουσον, Μπιάρνασον, Άρνασον, Χάλφρεντσον, Γκούναρσον, Γκούντμουντσον, Γκίλφι Σίγκουρντσον, Φινμπόγκασον.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις