Α. Τζοβάρας: Είχα προτάσεις, αλλά προτίμησα τον Αλμυρό

Ο Αντώνης Τζοβάρας αποτελεί το τρίτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Γ.Σ. Αλμυρού. Ο 24χρονος σέντερ φορ είχε αρκετές προτάσεις από ομάδες της Γ’ Εθνικής, αλλά επέλεξε αυτή των «κυανολεύκων». Να σημειωθεί ότι ο Τζοβάρας μετρά 71 συμμετοχές και 12 γκολ στη Γ’ Εθνική. Ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» για το νέο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα:

«Είχα βάλει ως προσωπικό στόχο για τη νέα σεζόν το να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε ομάδα της Γ’ εθνικής προκειμένου να εξελιχτώ ποδοσφαιρικά. Είχα προτάσεις από ομάδες εντός και εκτός νομού, αλλά προτίμησα αυτή του Γ.Σ. Αλμυρού.

Γνωρίζω ότι έρχομαι σε μία ιστορική ομάδα που πέρυσι έκανε πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, καταλαμβάνοντας την 4η θέση. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω, ώστε να κυμανθούμε στα ίδια υψηλά επίπεδα και τη νέα σεζόν. Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Αυτό που λέω πάντα είναι ότι ο καθρέπτης κάθε παίκτη είναι το ίδιο το γήπεδο. Φυσικά, πάντα θέλω να βάζω τον πήχη ψηλά και το ίδιο θα κάνω και με τη νέα μου ομάδα».

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις