“Τελικός” με ΑΕΚ για τους Νέους του Ολυμπιακού Β.

Μόνο νίκη θέλουν οι Νέοι του Ολυμπιακού Βόλου στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ, το οποίο θα διεξαχθεί στα Σπάτα, για την 5η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος Κ19 της Football League. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 16.00 και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το ΟΤΕ Sport 3. Οι «ερυθρόλευκοι» για να…

…πάρουν τη 2η θέση και να παίξουν στον τελικό του πρωταθλήματος, θα πρέπει να νικήσουν σήμερα την ΑΕΚ. Αντίθετα, η «Ένωση» και με ισοπαλία θα βρεθεί στον τελικό. Η ομάδα που έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της, ανεξάρτητα από τα σημερινά αποτελέσματα είναι ο Εθνικός Γαζώρου.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα μεταβούν σήμερα Σάββατο (6/6) αυθημερόν για την Αθήνα, με την τεχνική ηγεσία να παίρνει μαζί της όλους τους παίκτες. Οι Νίκος Ντινόπουλος και Δημήτρης Κεσίδης δεν θα βρίσκονται στην αποστολή, καθώς θα βρίσκονται στην 18αδα της ανδρικής ομάδας για τον αγώνα με την Παναχαϊκή.
Ο Παπάζογλου αντιμετώπιζε κάποιο μικρό πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο το ξεπέρασε και θα βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις