Θ. Μακρής: Όλα για όλα για νίκη επί της ΑΕΚ

Την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος Κ19 της Football League θα διεκδικήσει σήμερα (6/6) η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στα Σπάτα. Με νίκη οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν στον τελικό και ο προπονητής της ομάδας, Θωμάς Μακρής, με δηλώσεις του τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα παίξει…

…με πάθος για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Για μας το σημερινό παιχνίδι είναι ένας πρόωρος τελικός. Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα, ρίχνοντας βάρος στον ψυχολογικό τομέα, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες με Καλαμαριά και Εθνικό Γαζώρου. Αν πιάσουμε την απόδοση που είχαμε στα παιχνίδια της κανονικής περιόδου, μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη.
Είναι καλύτερα για μας να παίζουμε για ένα αποτέλεσμα, μόνο για τη νίκη. Έχει αποδειχθεί στο ποδόσφαιρο, πως οι ομάδες που παίζουν για δύο αποτελέσματα, πολλές φορές δεν πετυχαίνουν το στόχο τους. Σ’ αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται και ο παράγοντας τύχη. Έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των παικτών μου και πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις