Δεν κουνιέται φύλλο στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Στασιμότητα επικρατεί αναφορικά με τις εξελίξεις στο θέμα για το οποίο όλες οι ομάδες αγωνιούν, την αναδιάρθρωση των κατηγοριών με αποτέλεσμα αυτό να φρενάρει τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας των ομάδων που είτε προσδοκούν άνοδο είτε παραμονή.

Οι σύλλογοι, ανάμεσα τους και η Αναγέννηση είναι σε αναμονή των αποφάσεων της Σούπερ Λιγκ. Άπαντες ευελπιστούν πως το διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης παρουσία του Γιώργου Βασιλειάδη θα δρομολογήσει τις εξελίξεις και θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας. Για την ΑΣΑ η επόμενη ημέρα αποτελεί ερωτηματικό τόσο αν παραμείνει στην κατηγορία όσο και αν υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική.

Για να καταφέρει η ομάδα να κρατηθεί όρθια πρέπει να «μπουν» χρήματα που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχουν, έστω και αν υπάρχουν θετικά μηνύματα για ενδιαφέρον αν η ομάδα υποβιβαστεί οριστικά.

Aκόμη και αν στην ομάδα παραμείνει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κ. Βασίλης Μπούρμπος δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της ομάδας οικονομικά και αναζητείται λύση. Φυσικά τελείως διαφορετικά θα είναι τα πράγματα αν η ομάδα παραμείνει στη Football League και τελείως διαφορετικά αν υποβιβαστεί. Όπως καταλαβαίνει κανείς προς το παρόν το αύριο της ΑΣΑ είναι άγνωστο και άπαντες είναι σε στάση αναμονής μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο τουλάχιστον σε ότι αφορά την κατηγορία που θα αγωνίζεται.

Οι Κιτρινόμαυροι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να περιμένουν έτσι ώστε να δουν αν τελικά θα πάρουν το δρόμο του υποβιβασμού ή θα παραμείνουν στην κατηγορία έτσι ώστε να σχεδιάσουν την επόμενη ημέρα ανάλογα.

Πηγή: KarditsaSportiva

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις