Στο Παγκόσμιο Κύπελλο κωπηλασίας Καλανδαρίδης και Γεωργούδη

Αναχώρησαν για το Λιντς της Αυστρίας η αντιπροσωπεία της Εθνικής μας ομάδας κωπηλασίας προκειμένου να πάρει μέρος στον 2ο αγώνα της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Στην αποστολή μετέχουν και δύο Βολιώτες, που ανήκουν στον ΟΕΑ/ΝΑΒ.

Ο λόγος για τον παγκόσμιο πρωταθλητή Γιάννη Καλανδαρίδη και η επίσης παγκόσμια πρωταθλήτρια Μαργαρίτα Γεωργούδη  που λόγω σπουδών στις ΗΠΑ απείχε από την αρχή της χρονιάς των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας. Συνολικά η Ελλάδα στο 2ο Παγκόσμιο Κύπελλο του Λιντς θα πάρει μέρος με επτά αθλητές κι αθλήτριες και 4 πληρώματα. Πιο αναλυτικά:

Διπλό σκιφ ελ βαρών (α): Α. Παπακωνσταντίνου-Χ. Ντινενής, σκιφ (α): Γιάννης Καλανδαρίδης, διπλό σκιφ (γ): Σ. Ασουμανάκη-Α. Κυρίδου και δίκωπος άνευ (γ): Α. Αγγελοπούλου-Μαργαρίτα Γεωργούδη.

Την ομάδα συνοδεύουν ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Τζιάνι Ποστιλιόνε και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Δημήτρης Πέτρου, Γιάννης Χρυσόπουλος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΕΑ/ΝΑΒ και σύσσωμοι οι φίλοι της Βολιώτικης Κωπηλασίας εύχονται στους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες την συνέχιση των επιτυχιών και στο Παγκόσμιο κύπελλο Κωπηλασίας 2018.