Πολύ κοντά στον Πόνσε η ΑΕΚ!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις της ΑΕΚ με τη Ρόμα για την υπόθεση του Έκι Πόνσε. Η Ένωση επιδιώκει τον δανεισμό του 21 ετών επιθετικού, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις συζητήσεις που έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες, η ιταλική ομάδα είναι απόλυτα θετική στο να προχωρήσει η μεταγραφή.

Μάλιστα, ήδη έχει επιτευχθεί συμφωνία όσον αφορά το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Η Λιλ πλήρωσε πέρσι τα μισά από τα 1,2 εκατ. ευρώ της αμοιβής του Πόνσε και η Ρόμα αποδέχθηκε το ίδιο να συμβεί και με την ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν, σε περίπτωση που κλείσει το deal.

Ωστόσο, το ζήτημα που υπάρχει για να τελειώσει η μεταγραφή σχετίζεται με το ύψος της ρήτρας αγοράς που θα οριστεί, αφού οι Ιταλοί ξεκίνησαν από τα 7 εκατ. ευρώ (2 εκατ. περισσότερα από τα χρήματα που κατέβαλαν για την αγορά του) και επιμένουν σε αυτό το ποσό, ενώ από την πλευρά της η ΑΕΚ επιδιώκει αυτή να πέσει τουλάχιστον στα 5 εκατ. ευρώ.

Πάντως, οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Πόνσε έχει περάσει σε πρώτο πλάνο, καθώς ο παίκτης έχει εγκριθεί και από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Φυσικά, οι Κιτρινόμαυροι εξακολουθούν να εξετάζουν και να δουλεύουν κι άλλες λύσεις για την επίθεση, για παν ενδεχόμενο, όμως ο Αργεντινός άσος βρίσκεται πλέον στην… πρώτη γραμμή.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις