Εκτός τελικού οι Νέοι του Ολυμπιακού Β. έχασαν 3-0 από την ΑΕΚ

Πάλεψαν για ένα ημίχρονο οι Νέοι του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, για την 5η αγωνιστική (τελευταία) των πλέι οφ του πρωταθλήματος Κ19 της Football League. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα τους…

…έστελνε στον τελικό του πρωταθλήματος. Ηττήθηκαν με 3-0 από την ΑΕΚ, με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο.
Στο πρώτο μέρος έγινε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι χωρίς φάσεις μπροστά και στις δύο ομάδες, με την καλύτερη στιγμή στο ματς να την έχει η ΑΕΚ στο 38′ όταν ο Τζάθας μετά από ωραία προσπάθεια έπιασε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Ξανθά να μπλοκάρει τη μπάλα.
Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και στο 46′ και «άγγιξε» το γκολ, όταν ο Αλαμάνης σούταρε μέσα από την περιοχή, με τη μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι τον Ντούνη.
Η ΑΕΚ, ωστόσο, βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το σκορ στο 54′ με ένα πολύ ωραίο τέρμα από τον Γαλανόπουλο. Ο παίκτης της Ένωσης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, βρέθηκε απέναντι από τον Ξανθά και με άψογο πλασέ έγραψε το 1-0.
Στο επόμενο λεπτό, στο 55′ ο Αραπίτσας με σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ντούνη, ενώ στο 58′ μετά από σέντρα του Αραπίτσα από τα δεξιά, ο Λίτσι προ του Αλαμάνη έδιωξε τη μπάλα στ κόρνερ.
Στη συνέχεια η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και αφού πρώτα στο 73′ ο Αντωνίου σούταρε άουτ, στο 77′ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έγραψε το 2-0 (η μπάλα βρήκε και το αριστερό δοκάρι) μετά από σέντρα του Βλαχομήτρου. Το παιχνίδι είχε κριθεί πλέον, με τον Μίχα στο 86′ να βάζει το… κερασάκι στη νίκη της ΑΕΚ. Δέχθηκε ωραία μπαλιά στην αριστερή πλευρά και με ωραίο σουτ έγραψε το τελικό 3-0.
Έτσι στον τελικό του πρωταθλήματος θα αγωνιστούν ΑΕΚ-Εθνικός Γαζώρου, με τον Ολυμπιακό να καταλαμβάνει την 5η και τελευταία θέση στα πλέι οφ.

ΑΕΚ: Ντούνης, Γραμματίκας, Λίτσι (59′ Γιανούτσος), Πανουργιάς, Βιδάλης (69′ {Παπάζογλου), Καρβουνίδης (82′ Ασπρογιάννης), Γαλανόπουλος, Τζάθας (82′ Δοδοσιάν), Τσέλιος, Βλαχομήτρος (75′ Μίχας), Κυριαζής (73′ Αντωνίου).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Ξανθάς, Δημητριάδης, Βλαχόπουλος, Καψιώτης, Χασιώτης, Γκίνης (65′ Ντόντος), Μπούσης, Αραπίτσας (77′ Παγώνης), Μπάσαρι, Αλεξανδρής, Αλαμάνης

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις