Ανανέωσε (και) ο Τζιώρας με τη Νίκη Βόλου

Στην ανανέωση της συνεργασίας και με τον Χρήστο Τζιώρα προχώρησε η διοίκηση της Νίκης Βόλου. Ο επιθετικός των κυανολεύκων στάθηκε άτυχος την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα στο σκοράρισμα για την ομάδα του. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής θα επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης τον Αύγουστο, όταν και αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό (κάταγμα έξω πλατέος οστού και ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου) που “κληρονόμησε” στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Χρήστος Τζιώρας μετρά 205 συμμετοχές στα εθνικά πρωταθλήματα και 49 γκολ, ενώ με τη φανέλα της Νίκης Βόλου έχει αγωνιστεί σε 70 αγώνες, σκοράροντας 25 τέρματα.

Η ανακοίνωση:

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Τζιώρα για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Χρήστος Τζιώρας είναι ένας εμβληματικός ποδοσφαιριστής που έχει συνδέσει το όνομά του με μερικές από τις μεγαλύτερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας μας. Είναι γεννημένος στις 5 Οκτωβρίου 1988 και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως: Γαλατινή , ΑΕ Πολυκάστρου, ΠΑΣ Φλώρινα, Κοζάνη, Πυρσός Γρεβενών, Αετός Σκύδρας, Παναργειακός, Βατανιακός, Νίκη Βόλου, Απόλλων Σμύρνης, Αχαρναϊκός και Βέροια . Τη σεζόν 2017-2018 επέστρεψε στην Νίκη Βόλου με την φανέλα της οποίας κατέγραψε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται γρήγορη ανάρρωση και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις