Παμψηφεί ο Μαντούβαλος στον Αστέρα Ιτέας


Μοιράσου το άρθρο

Με τον Πέτρο Μαντούβαλο στην κεφαλή του Δ.Σ. θα βαδίσει και τη νέα χρονιά ο Αστέρας Ιτέας μετά την απόφαση της ετήσιας γενικής συνέλευσης του συλλόγου της Φωκίδας.

Η σχετική ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6/6 στην κατάμεστη απο φίλους της ομαδας μας αίθουσα του Δημαρχείου Ιτέας η ετήσια Γενική Συνέλευση του Α.Σ. Αστέρα Ιτέας με θέματα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό καθώς και την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. που θα οδηγήσει την ομάδα μας σε νέες επιτυχίες.

Ο Πρόεδρος κ. Πέτρος Μαντούβαλος ανέλυσε τόσο τον οικονομικό όσο και τον διοικητικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε καθώς και την κοινωνική προσφορά του Αστέρα Ιτέας τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Στην συνέχεια εκλέχθηκε παμψηφεί το νέο Δ.Σ. του Αστέρα Ιτέας ενώ αναπτύχθηκαν και οι στόχοι της ομάδας, με το κλείσιμο της συνέλευσης να έρχεται σε πανηγυρικό κλίμα και με διάχυτο τον ενθουσιασμό των παρευρισκομένων φιλάθλων του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ.

Το νέο Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ:

Μαντούβαλος Στ. Πέτρος
Καϊμάρας Ανδρέας
Καραγκούνης Στάθης
Παπαδήμας Χαράλαμπος
Γεωργακόπουλος Παναγιώτης
Μαντούβαλος Π. Σταύρος
Καστανόπουλος Παναγιώτης
Βούλγαρης Δημήτρης
Δελής Ανδρέας
Παρασκευόπουλος Γιάννης
Ταλιαμπές Παναγιώτης
Καϊμάρας Κωνσταντίνος
Φιλιπής Αλέξανδρος
Λύτρας Νίκος

Τις επόμενες ημέρες το νέο Δ.Σ. θα έλθει σε σώμα, ενώ ξεκίνησε ο σχεδιασμός της ομάδας για την νέα αγωνιστική χρονιά με όλους στην ομάδα να έχουν “σηκώσει μανικια” έτσι ώστε ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ να κάνει όλον τον κόσμο του υπερήφανο και την νέα χρονιά.

Ο Πρόεδρος κ. Πέτρος Μαντούβαλος και το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον Αντιδημαρχο Δ.Ε. Ιτέας κ. Λουκά Αναγνωστόπουλο, τον Αντιδήμαρχο και υπεύθυνο αθλητισμού του Δ. Δελφών κ. Νεκτάριο Μίχο, τον Πρόεδρο της Δ.Ενότητας Ιτέας κ. Γουώρθ, το Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Φωκίδας κ. Κατσανάκη και τον Γ.Γραμματέα της Ε.Π.Σ. Φωκίδας κ. Παπαδόπουλο, τους Παλαιμάχους του Αστέρα Ιτέας και κυρίως τον ΦΙΛΑΘΛΟ κόσμο της ομάδας μας που βρέθηκε στην Γενική Συνέλευση.

ΑΣΤΕΑΣ ΙΤΕΑΣ
ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις