Επιτυχημένη γιορτή των ακαδημιών μπάσκετ του Γ.Σ.Βόλου στη Ν. Αγχίαλο (photos)

Πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό δημοτικό γήπεδο της  Νέας Αγχιάλου, η τελετή λήξης της μπασκετικής περιόδου των ακαδημιών του Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ Νέας Αγχιάλου και του καλοκαιρινού τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε ο σύλλογος από 18/6/2018 – 20/6/2018 σε συνεργασία με τις ακαδημίες μπάσκετ του Γ.Σ ΑΛΜΥΡΟΥ, ΤΙΤΑΝΩΝ ΑΛΜΥΡΟΥ καθώς και τμημάτων του από το Βόλο.

Όλα τα παιχνίδια του τουρνουά διεξήχθησαν στο ανοιχτό δημοτικό γήπεδο μπάσκετ της πόλης. Πήραν μέρος περίπου 150 αθλητές και αθλήτριες και των τριών συλλόγων στους οποίους απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.

Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία πολλών γονέων που παρακολούθησαν τα παιχνίδια και χειροκρότησαν τους μικρούς αθλητές.

Στην τελετή λήξης οι αθλητές και αθλήτριες διαγωνίστηκαν σε  παιχνίδια τεχνικής δεξιότητας, Hot Shot και 3ποντα. Στο τέλος έγιναν απονομές μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες καθώς και στους νικητές των διαγωνιστικών αθλημάτων. Εντύπωση έκανε η διάθεση σε όλους, DVD με φωτογραφίες και video από το καλοκαιρινό τουρνουά.

H εκδήλωση έκλεισε με πολύ μουσική, χυμούς και σάντουιτς για όλους, τα οποία ήταν ευγενική χορηγία του φούρνου ΑΧΕΛΙΝΟΝ Τα νερά ΘΕΩΝΗ που δρόσισαν τα παιδιά κατά τη διάρκεια του τουρνουά και της τελετής λήξης, ήταν χορηγία της εταιρίας ΘΕΩΝΗ. Το ραντεβού για την έναρξη της νέας μπασκετικής περιόδου δόθηκε την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις