Στόπερ και επιτελικός μέσος οι επόμενες κινήσεις στον Ολυμπιακό Β.

Μία σπουδαία μεταγραφή έχει στα… σκαριά ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας κινούνται έντονα για να εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας έναν εξαιρετικό κεντρικό αμυντικό, το όνομα του οποίου θα προκαλέσει αίσθηση στους φιλάθλους.

Οι κινήσεις γίνονται με άκρα μυστικότητα, καθώς πρόκειται για πολύ δύσκολη περίπτωση, τη στιγμή που πρόκειται για ποδοσφαιριστή που βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία και έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ και της Β’ Εθνικής, ενώ αν θα έρθει στον Ολυμπιακό θα παίξει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων», ωστόσο, εξετάζουν και ορισμένες άλλες εναλλακτικές λύσεις, εξίσου αξιόλογων ποδοσφαιριστών, εφόσον δεν προχωρήσει η υπόθεση και τις προσεχείς μέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Από εκεί και πέρα οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση επιτελικού μέσου. Είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί ξένος ποδοσφαιριστής, ο οποίος να γνωρίζει άριστα την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις παικτών και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής που θα έρθει στον Ολυμπιακό πιθανότατα θα έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Περικλή Αμανατίδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις