Παρουσιάζει τις νέες εμφανίσεις η Νίκη

Οι νέες εμφανίσεις της Νίκης, όπως είναι γνωστό, βρίσκονται ήδη στα γραφεία του Συλλόγου και το μόνο που απομένει για να παρουσιαστούν είναι να τυπωθούν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών. Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενη δημοσίευση, 20 παίκτες έχουν ήδη θέση στο ρόστερ της νέας Νίκης ενώ άλλοι δέκα είναι κοντά σε συμφωνία ώστε να ολοκληρωθεί το παζλ.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως το παράθυρο των μεταγραφών θα παραμείνει ανοικτό ως το τέλος Αυγούστου, για δύο τουλάχιστον προσθήκες, ώστε να οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού να εκμεταλλευτούν οποιαδήποτε ευκαιρία παρουσιαστεί από περιπτώσεις παικτών εγνωσμένης αξίας, που δεν βρήκαν ποδοσφαιρική στέγη.

Πρόθεση της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης είναι η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας να πραγματοποιηθεί στο τριήμερο 15-17 Ιουνίου, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στον κόσμο να μπορεί να προμηθεύεται φανέλες, βοηθώντας οικονομικά την προσπάθεια που όλα δείχνουν πως γίνεται με προγραμματισμό και οργάνωση.

Η σχετική ανακοίνωση για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων αναμένεται μετά τις πρώτες ανακοινώσεις συνεργασίας με ποδοσφαιριστές της ομάδας, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

 

*Η φωτογραφία της δημοσίευσης είναι τυχαία και δεν σχετίζεται με τις νέες εμφανίσεις της Νίκης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις