“Βλέπει” Γκάμπριελ ο Ολυμπιακός

Εδώ και αρκετές μέρες είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός «κόφτη» από την Βραζιλία. Μάλιστα, λεγόταν ότι κινείται τόσο μυστικά που το όνομά του θα διέρρεε αν και εφόσον τον έκλεινε οριστικά!

Τις τελευταίες ώρες όμως κυκλοφορεί το όνομα του Γκάμπριελ της Κορίνθιανς. Πρόκειται για τον 25χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ, ο οποίος είναι βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα του (14 ματς εώς και τη διακοπή του πρωταθλήματος) και κοστολογείται με περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ.

Λέγεται ότι μπορεί να είναι αυτός ο παίκτης τον οποίο παλεύει ο Ολυμπιακός να αποκτήσει. Ακόμη και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, όμως, δεν βάζουν το χέρι τους στη φωτιά για το αν είναι 100% ο Γκάμπριελ ο «εκλεκτός» για την ενίσχυση στα χαφ των Πειραιωτών.

Ίσως υπάρχει και άλλος στη λίστα, το όνομα του οποίου δεν έχει κυκλοφορήσει. Είναι ένα θέμα που χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς και για αυτόν τον λόγο δεν βγαίνει το παραμικρό από τον Ολυμπιακό.

Για την ιστορία, ο Γκάμπριελ αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2017 από την Κορίνθιανς από την Μόντε Αζούλ και τώρα έχει αρχίσει να παίζει βασικός. Συν τοις άλλοις, η Κορίνθιανς πριν από μερικές μέρες πούλησε τον άλλο αμυντικό χαφ που είχε, τον Μαϊκόν, στην Σαχτάρ Ντόνετσκ έναντι 6,5 εκ. ευρώ.

Είναι δύο στοιχεία που θα πρέπει να τα βάλουμε στο τραπέζι και ίσως παίξουν τον ρόλο τους ως προς τη διάθεση της Κορίνθιας, σε περίπτωση που ο Γκάμπριελ είναι τελικά ο παίκτης για τον οποίο παλεύει ο Ολυμπιακός.